Ta chansen och åk på dagkollo!

Dagkollo 2017

Även i år erbjuder vi dagkollo nere i Höllviken för barn i åldrarna 7-12 år! Dagkollo kommer vara vecka 32, mellan måndagen den 7 augusti och fredagen den 11 augusti. Barnen kommer hämtas bakom Malmö Opera klockan 09.00 och komma tillbaka dit klockan 16.00.

Och vi har ett fåtal platser över så passa på och sök!

För att anmäla ert intresse skickar ni ett mejl till kollo@malmo.se. Vi vill att ni skriver ert barns namn, skola, årskurs, om hen har några allergier eller sjukdomar samt kontaktuppgifter till er föräldrar.

Med vänliga hälsningar

Elisabeth och Stina

0723-526075

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.