Hyra i Barnens By

I norra Skåne just utanför Hästveda ligger Barnens By där vi  har vi 13 stugor som vi hyr ut till förskolor, skolor, föreningar och förvaltningar när vi inte har kolloverksamhet. Vi hyr inte ut till privatpersoner.

Det går bra att hyra in sig hos oss 3 maj till den 6 juni och 2 augusti till 17 oktober 2021. Med undantag för Grindstugan som går att hyra året om. För att skicka en förfrågan om lediga stugor skicka ett mejl till kollo@malmo.se

Varje stuga har två sovsalar med 12 bäddar i våningssängar och två dubbelrum och 2 enkelrum, 30 bäddar totalt per stuga.

Stugorna har eget kök med kylskåp,frys,mikrovågsugn,kaffekokare och spis samt köksutrustning för 30 personer. Det finns en stor matsal/samlingsrum i mitten av stugan med sittplatser för 30 personer samt toalett och dusch i anslutning till sovsalarna.

Vi har även ett storkök med tillhörande matsal som går att hyra samt singel och dubbelrum i ett personalhus på området om man behöver ett fåtal extraplatser.

I Barnens By har vi även en egen strand vid Lursjön, fem kanoter till uthyrning, en stor fotbollsplan, stora grönöömråde och skogsmiljö att visas i.

Om ni vill hyra i Barnens By kan ni maila till kollo@malmo.se.

Priser 2021

2500 kr* per stuga vid hyra av en natt

2300 kr* per stuga och natt vid hyra av flera nätter

*För barn och ungdoms verksamheter aktiva inom Malmö stad får verksamheten 10% rabatt per stuga och natt på hela bokningen av boendet.

(mellan 1 oktober och 15 april tillkommer ett tillägg för utökad elförbrukning på 650kr per dag)

Planlösning på stugorna

Möllestugan

Samlingsrum

  

Sovsal

Dubbelrum

Singelrum

Kapprum

Badrum

Kök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.