Höllviken- Sagostunderna och Nybygget

 

Mitt inne i Höllvikens bostadsområde ligger Sagostunderna och Nybygget. På Sagostunderna har vi tre stugor; Blå (26  bäddar), Gula (34 bäddar) och Röda (32 bäddar). Vi har även ett personalhus med dubbel- och enkelrum. Alla stugor har gemensam kök/matsal. Vi har också en samlingslokal som vi kallar lekstugan.

På en angränsande tomt ligger Nybygget, vår nyaste byggnad från slutet av 30-talet. Nybygget rymmer 24 bäddar i sovsal plus sex bäddar i mindre rum. Nybygget har ett eget enklare kök och en fin samlingssal/matsal.

April till oktober går det bra för föreningar och skolor att hyra en eller flera stugor. Vi gör så klart uppehåll för vår kolloperiod som löper från mitten av juni till början av augusti. Vi hyr inte ut till privatpersoner.

Om ni är intresserade av att hyra hos oss i Höllviken går det bra att kontakta Stina Lennartsson på tel. 0723-526075 eller maila till stina.lennartsson@malmo.se

 

Nybygget, granne med Sagostunderna i Höllviken

Ledarrum på Nybygget

Samlingssal på Nybygget

 

Sovsal på Nybygget. Det finns 24 bäddar delat på två sovsalar och sex ledarbäddar, totalt 30 sängplatser.

 

 

 

Blå stugan har 24 bäddar fördelade på två sovsalar. Bra för yngre barn då det inte är våningssängar. Det finns två ledarrum med en säng i varje rum.

Sovsal i Gula stugan som har 30 bäddar för barn fördelade på två delar i ett hus, 14+16 bäddar i våningssängar. Det finns ledarrum på var sida av huset.

 

 

Röda stugan har likadana sovsalar och ledarrum som Gula stugan.

Grillplats vid Röda stugan.

Matsalen på Sagostunderna.

 

Länkar till kartor:

Sagostunderna, Höllviken-http://kartor.eniro.se/m/nEp4r

Nybygget, Höllviken-http://kartor.eniro.se/m/nEpzy

 

Barnens By, Hästveda-http://kartor.eniro.se/m/nEpza

 

 

6 reaktion på “Höllviken- Sagostunderna och Nybygget

  1. Hej!
    Jag undrar om ni har ledigt i Höllviken eller i Hästveda v. 19 eller v. 20.
    Det är en klass 8 från Höjaskolan i Malmö som ska på lägerskola och ha en övernattning.

    Hälsning Linda Vanil, mentor 8 B Höjaskolan

  2. Hej jag heter Felicia, jag undrar om det är försent att vara ung i sommar på kollo i Höllviken och var ansöker man i så fall?

  3. Hej Mitt bb fyller 11 sent på året .Vilken grupp kommer han att tillhöra.7-10 eller 11-13? 11-13 får vi hoppas… Mvh ”fundersammormor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *